Traficul rutier este intens, în această după-amiază, pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană de la ieșirea din Predeal până în Bușteni, iar în sens invers la Comarnic și între Poiana Țapului și Bușteni.

Potrivit centrului Infotrafic, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de mers către București.

Se circulă în coloană de la ieșirea din Predeal până în Bușteni, iar în sens invers la Comarnic și între în Poiana Țapului și Bușteni, însă viteza de deplasare este mai mare față de sensul de mers către București.

Pentru că numărul de autovehicule este în creștere, iar coloana dinspre Brașov se va mări, este de așteptat să apară probleme de trafic și pe DN73A Râșnov – Predeal, la intersecția cu DN1.

În județul Brașov, în zona Dârste, un echipaj de poliție le recomandă șoferilor care pornesc din Brașov către București să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești, pentru a evita aglomerația de pe Valea Prahovei.

Totodată, polițiștii amintesc celor care pleacă din zona Bran-Moieciu că pot folosi rutele DN73 Brașov – Bran – Pitești, A1 Pitești – București sau DN73 Brașov – Bran – Valea Mare-Pravăț, DN72A Valea Mare-Pravăț – Târgoviște, DN71 Târgoviște – Bâldana, DN7 Bâldana – București, traseul fiind, însă, mai lung și străbate multe localități.

Pe DN73 Brașov – Pitești se circulă cu viteză redusă în zona Bran, aici numeroși turiști vizitând castelul.

Pe DN67C-Transalpina, autovehiculele rulează mai încet în stațiunea Rânca, unde se desfășoară un festival.

Pe DN7C-Transfăgărășan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea-Lac, din cauza autovehiculelor parcate pe marginea drumului, însă circulația pe acest drum este mai scăzută în intensitate față de săptămâna trecută.

În județul Vâlcea, pe Valea Oltului, se circulă mai încet pe DN7, în zona Cozia – Căciulata, pentru că obiectivele turistice, în principal Mănăstirea Cozia și piscinele termale atrag numeroși vizitatori. Pentru a evita zona aglomerată, polițiștii recomandă șoferilor să circule pe DN7CC – Centura Călimănești.

În județul Constanța, se circulă îngreunat pe DN39, în zona vechiului pod de la Agigea, aflat în lucru, iar drumul mai este aglomerat în Eforie-Nord.

Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal.

rootstireaActualitate/Esential
Traficul rutier este intens, în această după-amiază, pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană de la ieșirea din Predeal până în Bușteni, iar în sens invers la Comarnic și între Poiana Țapului și Bușteni. Potrivit centrului Infotrafic, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de...

Preluat de la romania ntv