Autor:
Daniel Teodoreanu
| duminică, 21 august 2016 | 3 Comentarii
| 757 Vizualizari

SMECHERUL CU TUAREG putea omori un om, dar a fost ELIBERAT IN SECRET

Iulian Sănducu a devenit celebru după ce a lovit intenţionat un Logan în zona Fântânii Mioriţa din Capitală, în urmă cu aproape un an, dar o decizie recentă a magistraţilor l-a readus în prim-plan pe cel care mai este cunoscut şi sub titulatura “şmecherul cu Touareg”.

Conform cancan.ro, Iulian Sănducu a fost eliberat din arest, cu toate că a fost pedepsit pentru tentativă de omor. În cele din urmă, se pare că magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au fost înduplecaţi de numeroasele cereri de eliberare şi l-au plasat, printr-o decizie definitivă, în arest la domiciliu.

Sănducu a fost controlor de zbor la Romatsa şi este cunoscut ca un impătimit al vitezei. La doar câteva zile de la accidentul care a revoltat românii, individul a fost depistat de radar cu 120 de kilometri la oră, pe motocicletă.Tag-uri:
smecherul cu Touareg, smecherul cu Touareg eliberat, Iulian Sanducu, arest la domiciliu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/smecherul-cu-tuareg-putea-omori-un-om-dar-a-fost-eliberat-in-secret-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/smecherul-cu-tuareg-putea-omori-un-om-dar-a-fost-eliberat-in-secret-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Daniel Teodoreanu | duminică, 21 august 2016 | 3 Comentarii | 757 Vizualizari SMECHERUL CU TUAREG putea omori un om,...

Preluat de la EVZ