Autor:
Daniel Teodoreanu
| duminică, 21 august 2016 | 0 Comentarii
| 229 Vizualizari

PUSCARIASUL PAMBLICA a fost calmat cu FOCURI DE ARMA dupa un SCANDAL IN TRAFIC

Se poate şi în România ca în Statele Unite ale Americii, ţară cunoscută pentru poliţiştii care folosesc rapid arma în cazurile când se impune. Un recidivist acuzat de omor s-a convins de acest aspect, când a auzit sunetul armei unui poliţist ce încerca să calmeze spiritele agitate din cauza unui accident rutier uşor.

Conform replicaonline.ro, scandalul a izbucnit la Năvodari, sâmbătă dimineaţa. Totul a pornit de la un accident rutier soldat doar cu pagube material. Unul dintre cei implicaţi a devenit violent, astfel că victim a sunat la 112. Odată sosiţi, poliţiştii au fost nevoiţi să execute un foc de avertisment în plan vertical.

La această măsură s-a ajuns după ce individul acuzat de omor în 2008 a agresat un jandarm prezent la locul accidentului. În cele din urmă, fostul puşcăriaş a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Agresorul este Cătălin Pamblică, condamnat pentru omor, alături de Ştefan Năstase, de Tribunalul Ialomiţa, pentru o faptă din 2006.

Tag-uri:
scandal navodari, puscariasul pamblica, catalin pamblica, foc de arma navodari

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/puscariasul-pamblica-a-fost-calmat-cu-focuri-de-arma-dupa-un-scandal-in-trafic-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/puscariasul-pamblica-a-fost-calmat-cu-focuri-de-arma-dupa-un-scandal-in-trafic-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Daniel Teodoreanu | duminică, 21 august 2016 | 0 Comentarii | 229 Vizualizari PUSCARIASUL PAMBLICA a fost calmat cu FOCURI...

Preluat de la EVZ