Autor:
Radu Pădure
| duminică, 21 august 2016 | 0 Comentarii
| 22 Vizualizari

Baie de sânge la o nuntă în Gaziantep

Cel puțin 30 de morți și 94 de răniți s-au înregistrat sâmbătă seara, în urma unei explozii devastatoare produse la o nuntă din localitatea Gaziantep, din sudul Turciei. Bilanțul tragic ar putea să crească, a anunțat guvernatorul local.

Președintele Turciei, citat de EFE, a afirmat într-un comunicat, că autorul „probabil” al masacrului este ISIS:

„Vreau să subliniez încă o dată că nu există nici o diferență între tentativa de lovitură de stat din 15 iulie, în care am pierdut 240 de cetățeni, comisă de FETO (siglele denumirii acordate de regimul turc partizanilor lui Gulen: „Organizația Teroristă Fethullah Gülen” – n.r.), între PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan – n.r.), care numai în ultima lună a ucis 70 de membri ai forțelor de securitate și atentatul de la Gaziantep, probabil comis de ISIS.”

Anchetatorii suspectează că masacrul de la nunta din Gaziantep a fost provocat de un sinucigaș care s-ar fi aruncat în aer în sala în care era organizată ceremonia căsătoriei.

Martori oculari vorbesc despre zeci de ambulanțe venite la fața locului și despre „o baie de sânge”.

Tag-uri:
Președintele Turciei, Organizația Teroristă, Partidul Muncitorilor, isis, terorist, jihadist, bomba, nunta, gaziantep, turcia, erdogan

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/turcia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/turcia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | duminică, 21 august 2016 | 0 Comentarii | 22 Vizualizari Baie de sânge la o nuntă în Gaziantep ...

Preluat de la EVZ