Autor:
Andrei Călin
| duminică, 21 august 2016 | 0 Comentarii
| 34 Vizualizari

Ioan Andone

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo, a declarat că Steaua a dominat „Unicul Derby”, iar „câinii” trebuie să fie mulțumiți cu punctul obținut.

Steaua și Dinamo au remizat, sâmbătă, scor 1-1, într-un meci din etapa a 5-a a campionatului intern, iar antrenorul Ioan Andone a recunoscut, la final, că adversarii au fost superiori. „Fălcosul” a precizat că n-ar fi fost echitabil dacă „roș-albii” ar fi obținut cele cele trei puncte.

Laurențiu Reghecampf a afirmat că echipa sa a intrat într-un ritm infernal de meciuri. „A fost o surpriză că Steaua a evoluat cu 6 jucători ofensivi. Contraatacul nostru nu mi-a plăcut. Nu știu dacă era corect să câștigăm noi. Ei și-au creat foarte multe ocazii. E un rezultat echitabil. Steaua ne-a dominat. Au avut jucători tehnici în față, pasatori foarte buni. Noi, dacă vom transfera jucătorii pe Cred că am făcut un meci bun. Ei s-au apărat foarte bine. E păcat că am primit gol la singurul corner pe care l-a avut Dinamo. A fost o neatenție a lui De Amorim, dar e bine că am revenit în joc. Cred că încet, încet ne facem o echipă competitivă. Mă bucur pentru Willy că a reușit să marcheze, mă bucur pentru jocul lui Ricky Boldrin, dar trebuia să avem mai multă răbdare, să marcăm mai mult. Am pierdut ușor foarte multe mingi. E foarte greu să joci din 3 în 3 zile. Noi azi am încercat să ne folosim de toți jucătorii. Cei doi veniți de la Astra au venit foarte bine și am zis să ne folosim de ei. Înfrângerea de marți s-a văzut și azi, s-a resimțit în jocul nostru”, a spus și Laurențiu Reghecampf.Tag-uri:
steaua, dinamo, antrenor, ioan andone, unicul derby, laurentiu reghecampf

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/23andonecoco2810-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/23andonecoco2810-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | duminică, 21 august 2016 | 0 Comentarii | 34 Vizualizari Ioan Andone Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo,...

Preluat de la EVZ