loading…

Bărbatul care a amenințat cu un pistol mai multi studenți în fața căminului UNATC din Capitală a fost eliberat și pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Individul de 32 de ani este cercetat pentru ultraj, loviri și alte violențe, dar și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Vă reamintim ca în noaptea de joi spre vineri, acesta a fost implicat într-o altercație în fața căminului Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, incidentul fiind surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum bărbatul amenință câțiva studenți, iar apoi lovește un tânăr. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a recurs la acest gest din cauză că tinerii făceau gălăgie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/individul-care-a-amenintat-cu-un-pistol-tinerii-din-fata-caminului-studentesc-eliberat-din-inchisoare-27522.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/individul-care-a-amenintat-cu-un-pistol-tinerii-din-fata-caminului-studentesc-eliberat-din-inchisoare-27522-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv