Autor:
Mircea Marian
| sâmbătă, 20 august 2016 | 17 Comentarii
| 847 Vizualizari

Alina Gorghiu si Calin Popescu Tariceanu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu critică iniţiativa liderului ALDE Timiş, care ar vrea o lege pentru ca demnitarii să nu stea la cozi, afirmând că “tăricenismul” a devenit “un nou termen pentru tupeu”, iar liderii acestui partid ar vrea şi alte beneficii, cum ar fi să nu stea la semafor sau să aibă un aghiotant care să le facă cumpărăturile, scrie news.ro.

“Tăricenismul – un termen nou pentru tupeu. Un coleg de-al liderului ALDE vrea să stabilească, prin lege, că demnitarii nu trebuie să aştepte la cozi. Sper că se aude şi în supermarketuri! Rog să se deschidă imediat o casă specială, când apar ”tăricenii” sau aghiotanţii lor, iar un angajat să le umple coşul cu tot ce au nevoie. De fapt, poate facem cumva să nici nu plătească ce au cumpărat”, scrie Gorghiu pe Facebook.

Liderul PNL spune că membrii ALDE ar vrea ca lista acestor beneficii să fie mai lungă şi adaugă, ironic, că ei n-ar vrea să aştepte culoarea verde la semafor pentru că “tot timpul se grăbesc”, şi ar dori alocaţii mai mari pentru copiii lor pentru că ei sunt “vitregiţi” având “părinţi care se ocupă cu ţara”.

“Statuie pentru fiecare parlamentar ALDE (trebuie să ştie şi generaţiile viitoare că s-au sacrificat pentru neam), covor roşu când merg la film (ei sunt adevăratele staruri ale filmelor), paradă militară separată, de Ziua Naţională (se ştie că au rău de aglomeraţii) etc”, continuă Gorghiu.

Preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mers ”din respect” să îşi ridice permisul ”personal”, menţionând că ”trebuie modificată legea” pentru ca demnitarii ”de rangul I sau al II-lea” să evite cozile.

“Trebuie modificată legea să vedem exact nevoia, să modificăm legea pentru suplimentarea personalului. Din păcate, domnul Tăriceanu nu are majoritate şi nu poate să facă legi. Nu cred că asta este o problemă gravă care să afecteze societatea. Mi se pare normal să existe o lege prin care să se permită accesul demnitarilor de rangul I sau al II-lea ca pe perioada cât sunt preşedinte sau şef al Senatului să poată să meargă să îşi ridice permisul pentru a nu împiedica alte activităţi pe care le au din punct de vedere administrativ”, a mai spus Cucşa.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a dat, marţi seară, pentru prima dată explicaţii, la cinci zile după ce a fost filmat de News.ro când intra prin spatele clădirii DRPCIV ocolind coada de aproximativ 1.000 de persoane. El a spus că a vorbit să intre la începutul programului astfel încât să nu facă un gest ostentativ trecând prin faţă şi că astfel de lucruri încearcă să le gestioneze cât mai discret posibil. El a susţinut că oamenii cu funcţii importante trebuie dă se dedice problemelor societăţii, nu statului la coadă.

Tag-uri:
gorghiu, tariceanu, cozi, lege, alde, pnl

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/06-tariceanu-gorghiu-agerpres-6418067-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/06-tariceanu-gorghiu-agerpres-6418067-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | sâmbătă, 20 august 2016 | 17 Comentarii | 847 Vizualizari Alina Gorghiu si Calin Popescu Tariceanu Copreşedintele...

Preluat de la EVZ