loading…

Fiul lui „El Chapo”, celebrul traficant de droguri din Mexic, a fost eliberat. Jesus Guzman fusese răpit, la începutul săptămânii, de un grup de indivizi înarmați în stațiunea balneară Puerto Vallarta.

Împreună cu Guzman au fost lăsate în libertate și celelalte 5 persoane sechestrate tot atunci. Sub protecția anonimatului, unul dintre cei răpiți a menționat că eliberarea a avut loc în urma unei negocieri, despre care nu a oferit detalii.

La începutul săptămânii, 7 indivizi înarmați au pătruns în barul unui restaurant de lux din stațiunea balneară situată pe țărmul Pacificului și au răpit 6 persoane. Autoritățile au bănuit o reglare de conturi între traficanții de droguri și s-au temut de izbucnirea unui război între carteluri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/fiul-traficantului-el-chapo-a-fost-eliberat-dupa-o-saptamana-de-la-rapire-27521.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/fiul-traficantului-el-chapo-a-fost-eliberat-dupa-o-saptamana-de-la-rapire-27521-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv