loading…

După ce Brazilia a câștigat titlul olimpic la fotbal în cadrul Jocurilor Olimpice, fotbalistul Neymar și-a făcut un tatuaj pe brațul stâng pe care scrie “Rio 2016” pentru a celebra performanța obținută de țara sa, la care a contribuit din plin, informează CBS Sports.

Starul Barcelonei a ținut să-și imortalizeze acest moment pentru tot restul vieții, în onoarea națiunii sale, care s-a bucurat de prima medalie de aur câștigată la fotbal, la Jocurile Olimpice. Pe contul de Instagram “adaorosatattoo”, al artistului Adao Rosa, a apărut o fotografie cu mijlocașul brazilian în care acesta își expune noua “achiziție”.

Echipa masculină de fotbal a Braziliei a cucerit, sâmbătă noapte, medalia de aur la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, după o victorie obținută la loviturile de departajare, scor 5-4 (1-1 în timpul regulamentar), împotriva Germaniei. Meciul s-a jucat pe celebrul stadion Maracana, în fața a 78.000 de spectatori, iar Neymar a marcat penalty-ul decisiv.

“Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”, spunea Neymar, citat de BBC, imediat după meci.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dupa-ce-brazilia-a-castigat-titlul-olimpic-neymar-si-a-tatuat-rio-2016-pe-bratul-stang-27525.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dupa-ce-brazilia-a-castigat-titlul-olimpic-neymar-si-a-tatuat-rio-2016-pe-bratul-stang-27525-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv