loading…

In cursul serii trecute, constructorul care executa lucrările la autostrada Constanța – Ovidiu, pe centura de descărcare a traficului spre Ovidiu, în zona localității Poiana, a avariat una din cele doua magistralele de apă, cu diametrul de 1.200 mm.

Conducta transporta apa brută de la sursa Galeșu la Stația de tratare și pompare Palas, care asigură alimentarea cu apă a localităților Constanța, Lumina, Năvodari și Ovidiu. Imediat, la fața locului au fost trimise mai multe echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare.

La ora actuală, alimentarea stației de tratare și pompare Palas de la sursa Galeșu se face doar printr-o singură conductă cu diametrul de 1.200 mm. Pentru a asigura debitul de apă necesar la stația Palas, s-au făcut manevrele de vane pentru a suplimenta o parte din necesarul de apă de la sursele Caragea-Dermen.

Până la ora actuală nu s-au înregistrat probleme în furnizarea apei către abonații deserviți de stația Palas.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dorel-loveste-din-nou-conducta-care-alimenteaza-cu-apa-constanta-navodari-si-lumina-avariata-de-muncitori-27504.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dorel-loveste-din-nou-conducta-care-alimenteaza-cu-apa-constanta-navodari-si-lumina-avariata-de-muncitori-27504-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv