loading…

Directorul Aeroportului din Timișoara, Dan Idolu, a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins în timp ce conducea mașina de serviciu având o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat. Șoferul a explicat că rezultatul etilotestului a fost influențat de apa de gură pe care a folosit-o.

Directorul Aeroportului Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, Dan Idolu, a fost oprit, ieri, de polițiști, în timp ce conducea mașina de serviciu în comuna Dumbrăvița.

Aparatul etilotest a indicat că șoferul are o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat.

Idolu a fost sancționat de polițiști cu o amendă de 1.125 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Directorul Aeroportului Internațional “Traian Vuia” din Timișoara a declarat, pentru agenția Mediafax, că totul este o neînțelegere, deoarece s-a spălat cu apă de gură cu doar câteva momente înainte de a fi oprit de polițiști. Idolu a spus că a cerut polițiștilor să fie condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge, declarându-se convins că acestea vor arăta că nu a băut.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/directorul-aeroportului-timisoara-prins-baut-la-volan-a-explicat-ca-foloseste-apa-de-gura-27515.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/directorul-aeroportului-timisoara-prins-baut-la-volan-a-explicat-ca-foloseste-apa-de-gura-27515-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv