loading…

Polițiștii de frontieră au prins, în cursul nopții trecute, două grupuri de cetățeni turci, între care 11 copii (unul de numai trei luni), în timp ce încercau să treacă ilegal granița Serbiei cu România.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiști de la Sectorul Poliției de Frontieră Lunga și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș au găsit, într-un lan de porumb aflat în apropierea graniței cu Serbia, în localitatea Comloșu Mic, mai multe persoane de origine afro-asiatică. Au fost depistate două grupuri de persoane, care au fost preluate și transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga.

Cele două grupuri erau formate din 24 de cetățeni turci, respectiv 13 adulți cu vârste cuprinse între 18 și 34 ani și 11 copii cu vârste cuprinse între 3 luni și 7 de ani.

Cei 24 de cetățeni turci intenționau să intre ilegal în România, pe jos, din Serbia.

Autoritățile române le-au contactat pe cele sârbe pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie.

Ministerul de Interne anunța, joi, că a alocat forțe suplimentare de la Poliția de Frontieră și Jandarmerie la frontiera cu Serbia după ce în această săptămână au fost depistate două încercări de trecere ilegală a frontierei de către grupuri mici de imigranți.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/24-de-cetateni-turci-printre-care-11-copii-prinsi-in-timp-ce-incercau-sa-intre-ilegal-in-romania-27506.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/24-de-cetateni-turci-printre-care-11-copii-prinsi-in-timp-ce-incercau-sa-intre-ilegal-in-romania-27506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv