loading…

Patru fabrici Volkswagen au început să taie din producție în condițiile în care producătorul german de mașini este într-o dispută legală cu furnizorii de piese pentru scaune și cutii de viteză, scrie Bloomberg.

VW a oprit producția de Passat joi și va opri producția de Golf luni dacă nu se va rezolva conflictul, potrivit unor surse familiare cu subiectul, citate de Bloomberg.

Oficialii VW au spus că cele două fabrici unde se produc modelele întâmpină dificultăți, la fel și fabricile unde se produc șasiurile pentru alte modele de mașini.

Disputa amenință să reducă veniturile grupului cu până la 40 de milioane de euro pe săptămână, într-o perioadă când Volkswagen încearcă să își crească profiturile în condițiile și să scadă cheltuielile sub un miliard de dolari pe an.

“Evident, cu cât va dura mai mult, cu atât situația se va înrăutăți. Gradul de impact depinde de abilitatea grupului să mențină problema doar pentru brandul Volkswagen”, a spus Christian Ludwig, analist la Bankhaus Lampe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/volkswagen-opreste-productia-de-golf-si-passat-27494.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/volkswagen-opreste-productia-de-golf-si-passat-27494-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv