Autor:
Gabriel Fereșteanu
| sâmbătă, 20 august 2016 | 0 Comentarii
| 30 Vizualizari

Obezitatea este o problemă la nivel mondial

Lord McColl, profesor emerit la Guys Hospital în Londra, a realizat un studiu surprinzător despre procesul de slăbire. Dietele care implică consumul de grăsimi slabe şi exerciţiile fizice nu ajută efectiv la pierderea kilogramelor în plus

Conform studiului realizat, McColl a descoperit că singura soluţie pentru a slăbi este mâncatul în cantităţi mai mici. Cea mai frecventă greşeală descoperită de profesor, în comportamentul celor dornici să slăbească, este reducerea consumului caloriilor de orice tip. De fapt, oamenii ar trebui să reducă caloriile consumate din carbohidraţi şi din produse cu conţinut ridicat de zahăr, restul caloriilor fiind benefice. De asemenea, fostul chirurg avertizează că promovarea excesivă a exerciţiilor fizice şi a reducerii caloriilor este doar o strategie menită să nu-i ajute pe cei care vor să scape de surplusul de kilograme.

Cele 5 alimente „de aur” în diete

1Mierea. Principalul vinovat pentru obezitate este zahărul, fiecare gram de zahăr consumat fiind metabolizat în două grame de grăsime corporală. Specialiştii recomandă ca zahărul să fie înlocuit cu mierea sau ștevia rebaudiană.

2Pepenele roşu. Deși este bogat în glucide, pepenele roșu este bogat și în betacaroten, o serie de antioxidanți și apă! Conține foarte puține calorii și poate înlocui cu ușurință o masă!

3Menta. este ideală în orice cură de slăbire, consumată proaspătă în diverse preparate, salate și sucuri. Vă recomandăm să beți dimineață un pahar de limonadă cu mentă.

4Păpădia. Probabil mulți sunt surprinși să afle că această plantă care crește pe toate drumurile și în toate grădinile este un adevărat panaceu. Puteți să consumați în salate frunze proaspete de păpădie, au gust consistent, ușor amărui și conferă salatelor o aromă plăcută.

5Mărarul. Încă o surpriză, aflați că mărarul arde grăsimile. Pentru cei cărora le place mărarul, este indicat să îl folosească cât mai des în bucătărie, în stare proaspătă. Mărarul poate fi utilizat în aproape toate salatele, iar în combinație cu brânză, castravete și iaur rezultă o compoziție delicioasă, care poate reprezenta o gustare sau chiar o cină.

Tag-uri:
studiu, Lord McColl, Guys Hospital, Londra, dieta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/14-woman-standing-in-front-62264713-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/14-woman-standing-in-front-62264713-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSanatate
Autor: Gabriel Fereșteanu | sâmbătă, 20 august 2016 | 0 Comentarii | 30 Vizualizari Obezitatea este o problemă la nivel mondial ...

Preluat de la EVZ