loading…

Mai mulți studenți din București au fost amenințați cu pistolul de un bărbat, în fața căminului UNATC din cartierul Vitan. Studenții au depus plângere la Poliție, iar agresorul a fost prins.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, puțin după miezul nopții, în fața căminului Universității de Artă Teatrală și Cinematigrafică. Mai mulți studenți stăteau de vorbă, iar un bărbat aflat în zonă, deranjat de zgomote, a început să îi amenințe cu un pistol.

După ce i-a amenințat pe studenți, bărbatul a plecat, însă la scurt timp s-a întors în fața căminului. A fost momentul când lucrurile au degenerat. Bărbatul l-a lovit pe unul dintre studenți, iar unul dintre colegii tânărului a ripostat. Panicați, tinerii intră în cămin, iar bărbatul mai rămâne puțin, după care se îndepărtează și el.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar agresorul, în vârstă de 32 de ani, fost prins și dus la audieri la Secția 10 de Poliție. Pistolul cu care acesta i-a amenințat pe studenți este de tip airsoft, iar bărbatul nu avea nevoie de autorizare pentru a purta arma, precizează Poliția Capitalei.

Agresorul locuiește într-un imobil alăturat căminului și susține că le-a atras atenția în mai multe rânduri studenților să înceteze cu gălăgia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/studenti-amenintati-cu-pistolul-in-fata-caminului-pentru-ca-faceau-galagie-27481.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/studenti-amenintati-cu-pistolul-in-fata-caminului-pentru-ca-faceau-galagie-27481-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv