loading…

Turista din Germania de origine română care a căzut, aseară, într-o prăpastie de 200 de metri, în Munții Făgăraș, a fost găsită moartă de salvamontiști din Argeș și Sibiu.

Turista se afla, împreună cu alți trei prieteni, pe Creasta Făgărașului, deasupra Lacului Podul Giurgiu, de unde a și căzut în gol, într-o prăpastie de peste 200 de metri adâncime. În urma solicitării venite prin 112, vineri seara, zece salvamontiști din Argeș și Sibiu au plecat în căutarea femeii.

Aceasta a fost găsită, așa cum anticipau salvatorii, fără viață.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, femeia are aproximativ 45 de ani. Prietenii cu care era la plimbare sunt cazați la Cabana Podragu, unde nu există semnal, astfel că deocamdată nu s-a putut lua legătura cu ei, pentru a se afla date exacte despre persoana găsită decedată.

“Persoana în cauză a fost găsită decedată în zona Podului Mircii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/o-turista-a-murit-dupa-ce-a-cazut-intr-o-prapastie-de-200-de-metri-din-muntii-fagaras-27472.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/o-turista-a-murit-dupa-ce-a-cazut-intr-o-prapastie-de-200-de-metri-din-muntii-fagaras-27472-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv