Autor:
Andrei Micşa
| sâmbătă, 20 august 2016 | 0 Comentarii
| 365 Vizualizari

Tragedie fără margini într-o familie de români stabilită în Statele Unite ale Americii. Cristian Silaghi, un român în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața încercând, alături de doi americani să curețe un siloz de cereale din subteran, în urma unei furtuni puternice, potrivit autorităților din Phoenix, Arizona.

9 august a fost o zi îngrozitoare pentru o familie de români din Pheonix, Arizona. În timpul furtunii puternice, românul s-a dus la vecinii săi pentru a-l salva pe vecinul său, Bill, care rămăsese blocat în siloz împreună cu asistentul său.

Dar din cauza lipsei de oxigen, bărbații s-ar fi prăbușit în silozul subteran. Iar Cristian Silaghi, care s-a dus după cei doi ar fi căzut și el victimă a aceleiași probleme.

Din păcate, românul nu a mai putut fi salvat de echipele de intervenție care au sosit la fața locului, spunând că cel mai probabil, decesul a survenit în urma lipsei de oxigen.

Televiziunile de știri din Arizona l-au prezentat pe Cristian Silaghi ca pe un erou, care și-a pierdut viața în timp ce încerca să-i salveze pe alții. Dar familia sa este în șoc.

Bărbatul a lăsat în urmă o famillie îndurerată: soția sa, Alina, în vârstă de 30 de ani, dar și două fetițe: Christine Briana și Natalie Anemarie, în vârstă de 4 ani.


Citește și: TRAGEDIE fără margini într-o familie de ROMÂNI de peste ocean! Un accident NEFAST a îngenuncheat de DURERE întreaga comunitate


Tag-uri:
roman, sua, america, arizona, erou, erou post-mortem, cristian silaghi, Cristian Silaghi, Cristian, Silaghi, victima, salvare, salvat, accident

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dsc0833-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dsc0833-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Andrei Micşa | sâmbătă, 20 august 2016 | 0 Comentarii | 365 Vizualizari Tragedie fără margini într-o familie de români...

Preluat de la EVZ