loading…

Meteorologii anunță că valul de instabilitate atmosferică a trecut de România, iar sâmbăta și duminica aceasta vremea va fi călduroasă, cu maxime de 34 de grade, însă de luni ploile revin în cele mai multe zone ale țării.

“Vremea va fi bună, se încălzește, vor fi doar la prânz, izolat, descărcări electrice, câteva ploi de scurtă durată pe la deal și munte. Deci vremea e în încălzire, astăzi (n.r. sâmbătă) avem temperaturi maxime de 25 până la 33 de grade Celsius, cu 30-31 în București, iar pentru mâine estimăm maxime de 27 până la 34 de grade Celsius, cu 33 de grade în București”, a declarat Viorica Dinu, meteorolog de serviciu ANM.

Și la mare vremea va fi plăcută, doar vântul, care va sufla cu până la 40-45 de kilometri pe oră, ar putea provoca neplăceri.

,,La mare este o vreme frumoasă, apa este caldă, 24-26 de grade Celsius, temperatura în aer 29-30 de grade și 22 de grade dimineața. Singurul factor mai puțin confortabil la mare ar fi vântul, care suflă cu ceva intensificări, 40-45 de kilometri pe oră, dinspre mare”, a completat meteorologul ANM.

De luni, însă, ploile revin în România și se vor înregistra precipitații în zona de nord și nord-vest, iar marți instabilitatea atmosferică se va extinde asupra întregii țări, prognozează specialiștii Agenției Naționale de Meteorologie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/meteo-weekend-cu-vreme-frumoasa-de-luni-revin-ploile-27480.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/meteo-weekend-cu-vreme-frumoasa-de-luni-revin-ploile-27480-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv