loading…

20 de șoferi care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistați de polițiști, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, în urma unei acțiuni pe Autostrada București-Constanța, informează Poliția Română.

Poliția Română a apelat la acest mijloc de acțiune pentru siguranța traficului rutier și salvarea de vieți.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale care au mers cu mașina cu radar neinscripționată pe Autostrada Soarelui au depistat, în 18 august, 20 de șoferi care au încălcat regulile de circulație și au reținut 12 permise de conducere, pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de kilometri pe oră.

Acțiunile cu autospeciala neinscripționată continuă atât în acest weekend, cât și în perioada următoare, pentru siguranța celor care merg pe Autostrada Soarelui.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atentie-soferi-politistii-vaneaza-vitezomanii-pe-autostrada-soarelui-cu-o-masina-radar-neinscriptionata-27495.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atentie-soferi-politistii-vaneaza-vitezomanii-pe-autostrada-soarelui-cu-o-masina-radar-neinscriptionata-27495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv