loading…

Un mire de 25 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs de un șofer care s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

Accidentul a avut loc la ieșire din Botoșani spre Vorona, în zona Lebăda, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme, o Skoda Octavia și un Audi. Potrivit stiri.botosani.ro, cele două mașini s-au ciocnit frontal, după o depășire neregulamentară efectuată de Skoda, care venea spre Botoșani dinspre Orășeni Deal, în timp ce celălalt autoturism se deplasa din sens invers.

Șoferul de pe Skoda, Gheorghe C., în vârstă de 64 de ani, a depășit o căruță și a intrat frontal în Audi, care era condus de un tânăr, Gabriel S., de 25 de ani, ce în această seară trebuie să fie mire. din fericire, acesta a fost rănit ușor.

În urma impactului, autoturismul Audi a zburat în afara drumului, în lanul de porumb. Au fost rănite trei persoane, șoferul din Skoda și o femeie pasageră în dreapta, precum și mirele din Audi. La fața locului au ajuns pompierii de la Descarcerare, două echipaje de pompieri, ambulanțele SMURD. 

Sursă foto: botosaninews.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-in-ziua-nuntii-un-mire-a-ajuns-la-spital-din-cauza-unui-sofer-neatent-foto-27475.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-in-ziua-nuntii-un-mire-a-ajuns-la-spital-din-cauza-unui-sofer-neatent-foto-27475-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv