Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Un cocalar A PUS PISTOLUL LA TAMPLA unui student

România a ajuns ţara în care interlopii nu se mai tem de nimic, astfel încât îşi permit să scoată pistoalele şi să ameninţe viaţa tuturor celor care îi supără. Acesta a fost cazul unor studenţi, care au simţit ce înseamnă să te loveşti de gândirea unui cocalar interlop cu muşchi, ceafă groasă şi pistol.

Conform romaniatv.net, scenele de groază s-au derulat joi seara chiar în faţa unui cămin din centrul Capitalei, unde agresorul i-a pus arma la tâmplă unui student. Se pare că interlopul a fost deranjat de faptul că tinerii erau gălăgioşi, aşa că a decis să se impună după legea lui. Imaginile cu întreaga răfuială au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale căminului.

După mai multe schimburi de replici între părţile implicate, în care tinerii i-au spus cocalarului că vor chema Poliţia, a urmat momentul serii: interlopul s-a întors şi l-a lovit pe studentul ameninţat. Un prieten l-a lovit pe agressor, care apoi a fugit.

<iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://livenews.rtv.net/embed_iframe.php?id=43745″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;”></iframe>Tag-uri:
interlop, interlop pistol, interlop cocalar, cocalar interlop, interlop pistol studenti, romania revoltata, video socant

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-cocalar-a-pus-pistolul-la-tampla-unui-student-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-cocalar-a-pus-pistolul-la-tampla-unui-student-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Un cocalar A PUS PISTOLUL LA TAMPLA...

Preluat de la EVZ