Autor:
Radu Andreea
| vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii
| 856 Vizualizari

Traian Băsescu

Traian Băsescu a postat pe pagina personală pe Facebook un mesaj prin care semnalează că România se află într-o situaţie inedită: atât preşedintele ţării, cât şi premierul se află simultan în concediu.

Redăm integral mesajul postat de fostul preşedinte pe pagine de Facebook:

Situaţie inedită !

Şi preşedintele şi premierul se află simultan în concediu, iar cel puţin unul se află în străinătate, ceea ce este greu de imaginat cînd în regiune situaţia de securitate este extrem de tensionată.

Dacă nici măcar două concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea să conducă ţara ?
Statul Român are şi el reguli scrise şi reguli nescrise. Una din regulile nescrise este că președintele şi premierul nu pleacă simultan în concediu. Cel mult pot pleca simultan, în misiune, până la Bruxelles, dar până seara se întorc acasă.

PS-Costin Borc este demnitarul cu cea mai înaltă funcţie executivă aflat la serviciu.


Preşedintele Klaus Iohannis a plecat miercuri, cu o cursă de linie, într-o “deplasare privată” în Germania, ţară în care va rămâne până pe data de 25 august.

Este a patra vacanţă a preşedintelui Iohannis în mai puţin de doi ani de când a fost ales şef al statului. Primul concediu, în aprilie 2015, şi l-a petrecut în insulele Madeira din Portugalia. Administraţia Prezidenţială a anunţat atunci “vacanţa privată” abia după ce informaţia că soţii Iohannis sunt în Madeira a apărut în presa portugheză.

O a doua vacanţă a preşedintelui Iohannis a fost cea din august 2015. A durat aproximativ două săptămâni, iar Klaus Iohannis a fost la vila de protocol de la Neptun şi la Sibiu.

Tag-uri:
Traian Basescu, Dacian Ciolos, Klaus Iohannis, guvernul, preşedintele romaniei, guvernul Ciolos, vacantele presedintelui, vacanta klaus Iohannis, vacanta premier, vacanta Ciolos

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/07-traian-basescu-nd-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/07-traian-basescu-nd-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii | 856 Vizualizari Traian Băsescu Traian Băsescu a postat pe pagina...

Preluat de la EVZ