loading…

Paul Manafort, șeful echipei de campanie a lui Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA, a demisionat din funcție vineri, în contextul recentelor restructurări și pe fondul acuzațiilor că ar fi primit fonduri din partea unor grupuri proruse, relatează Politico.com.

“În cursul acestei dimineți, Paul Manafort și-a prezentat demisia din funcția de șef al echipei de campanie, iar eu am acceptat-o”, a transmis Donald Trump.

“Apreciez foarte mult activitățile sale, care ne-au permis să ajungem unde suntem acum, mai ales consultanța în timpul procesului pentru a fi desemnat candidat al Partidului Republican. Paul este un profesionist adevărat și îi urez succes în continuare”, a adăugat Donald Trump, conform site-ului Politico.com.

Zilele trecute, Donald Trump restructurase echipa de campanie electorală. Kellyanne Conway a devenit manager de campanie, iar Stephen Bannon director executiv. Paul Manafort fusese menținut în funcția de șef al echipei de campanie, dar nu mai avea atribuții executive.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sua-seful-echipei-de-campanie-a-lui-donald-trump-a-demisionat-27456.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sua-seful-echipei-de-campanie-a-lui-donald-trump-a-demisionat-27456-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv