loading…

 Departamentul de Justiție din SUA dorește să înceteze un experiment lung de un deceniu de angajare a companiilor private pentru a ajuta să gestioneze deținuții, mișcare care a prăbușit valoarea acțiunilor închisorilor private, scrie Bloomberg.

Corrections Corp a scăzut cu 35%, la 17,57 dolari per acțiune, cea mai mare scădere de la IPO-ul din 1997. GEO Group s-a prăbușit cu 40%, la 19,51 de dolari per acțiunie, de asemenea cel mai mare declin din istorie înregistrat de companie.

Biroul Federal al Penitenciarelor va exclude folosirea închisorilor private, având scopul ca într-un final să înceteze de tot colaborarea, potrivit unui ordinal procurorului general Sally Yates. Închisorile private “nu oferă același nivel de servicii de corecție, programe și resurse și nu ajută deloc la costuri, așa că nevoie de a apela la aceste facilități scade”, a anunțat ea.

“Directiva este ca pe măsură ce fiecare contract ajunge la termen, biorul fie va refuza reînoirea contractului, fie va reduce substanțial nivelul contractului”, a spus Yates.

Biroul Federal al Închisorilor reprezintă 25% din bugetul Departamentului de Justiție din SUA anual.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sua-nu-va-mai-folosi-inchisori-private-actiunile-detinatorilor-de-penitenciare-scad-puternic-27439.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sua-nu-va-mai-folosi-inchisori-private-actiunile-detinatorilor-de-penitenciare-scad-puternic-27439-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv