loading…

Teodora Albon va arbitra finala mică a turneului feminin de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Rio, programată vineri, de la ora 19.00, pe “Arena Corinthians” din Sao Paulo și care va opune Brazilia și Canada, potrivit Federației Române de Fotbal.

Cotată ca una dintre cele mai bune arbitre din lume, Teodora Albon a avut prestații excelente la Jocurile Olimpice de la Rio, acolo unde a fost prezentă încă de la startul competiției. Teodora a avut onoarea să deschidă turneul feminin, arbitrând la centru meciul de deschidere, Suedia – Africa de Sud, scor 1-0, din 3 august, partidă disputată pe “Estadio Olimpico Joao Havelange” din Rio de Janeiro.

“Sunt bucuroasă și fericită. E o recunoaștere a arbitrajului românesc”, a declarat Teodora Albon pentru site-ul Federației Române de Fotbal. De asemenea, la una dintre tușe se va afla Petruța Iugulescu.

Tot vineri, de la ora 23.30, pe arena “Maracana” din Rio de Janeiro se va disputa finala mare, în care titlul de campioană olimpică va fi disputat de Germania și Suedia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/rio-2016-teodora-albon-arbitreaza-finala-mica-a-turneului-feminin-de-fotbal-de-la-jocurile-olimpice-27454.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/rio-2016-teodora-albon-arbitreaza-finala-mica-a-turneului-feminin-de-fotbal-de-la-jocurile-olimpice-27454-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv