loading…

Producătorul de arme de asalt Kalașnikov va deschide un ‘magazin de suveniruri’ în cel mai mare aeroport din Moscova, informează site-ul publicației The Guardian.

Producătorul de arme de asalt AK-47 va vinde modele de plastic ale armelor sale, îmbrăcăminte tip camuflaj și tricouri pe care scrie: “Iubesc AK”, pe aeroportul Șeremetievo, din Moscova.

Un oficial al aeroportului moscovit a declarat că modelele armamentului, pistoale automate și puști, vor fi imitații fidele ale armelor originale și nu vor prezenta probleme de securitate.

Kalașnikov este una dintre cele mai populare mărci la care oamenii se gândesc atunci când vine vorba de Rusia. Așa că suntem încântați să oferim tuturor posibilitatea de a cumpăra un suvenir rusesc cu numele companiei noastre“, a declarat Vladimir Dmitriev, șeful departamentului de marketing Kalașnikov.

AK-47 este prima pușcă produsă de firma Kalașnikov, aceasta are costuri minime de producție și este sigură chiar și în condiții meteorologice extreme. A fost lansată în 1948, fiind folosită de întreaga Armată sovietică.

Armele AK-40 au fost folosite vreme de 70 de ani de forțele ruse și sunt preferate de insurgenții de-a lungul tuturor continentelor.

Aeroportul internațional Șeremetievo este unul cel mai circulat aeroport din Rusia, în anul 2015 fiind traversat de peste 31 de milioane de pasageri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/producatorul-de-armament-kalasnikov-isi-deschide-magazin-intr-un-aeroport-27459.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/producatorul-de-armament-kalasnikov-isi-deschide-magazin-intr-un-aeroport-27459-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv