loading…

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică și siguranța spectatorilor cu ocazia meciului de fotbal de sâmbătă, dintre Steaua și Dinamo, din etapa a 5-a a Ligii I, iar traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Pierre de Coubertin, autobuzele urmând să circule pe trasee modificate.

“Peste 500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC Steaua București și FC Dinamo București”, se arată într-un comunicat de presă emis, vineri, de instituție.

Totodată, traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, pe tronsonul cuprins între Strada Vatra Luminoasă și intrarea în stadion, astfel că liniile de transport din zonă vor avea traseele modificate.

“Liniile 86 și 90 vor funcționa pe traseul de bază între terminalele Dridu, respectiv Valea Argeșului și intersecția Strada Vatra Luminoasă/Strada Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Strada Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă”, anunță Regia Autonomă de Transport printr-un comunicat de presă.

Meciul de fotbal dintre Steaua și Dinamo contând pentru atapa a 5-a a Ligii I se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul “Arena Națională” din Capitală. Accesul spectatorilor pe stadion se va face începând cu ora 18.30.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/peste-500-de-jandarmi-mobilizati-pentru-meciul-steaua-dinamo-traficul-rutier-va-fi-restrictionat-27451.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/peste-500-de-jandarmi-mobilizati-pentru-meciul-steaua-dinamo-traficul-rutier-va-fi-restrictionat-27451-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv