Autor:
Radu Andreea
| vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii
| 214 Vizualizari

Urma fiarei (sursă foto ziarpiatraneamt.ro)

De câteva luni oamenii dintr-o localitate din Neamţ sunt terorizaţi. O „fiară” a făcut ravagii în curțile lor, omorând zeci de animale. Sătenii jură că au văzut un leu şi se tem pentru siguranţa lor.

Din luna mai localnicii din Izvoare s-au plâns, inclusiv autorităţilor, că un animal misterios le ucide animalele.

Atunci, un bărbat a sunat la 112 pentru că şi-a găsit porcii fără suflare, cu răni foarte grave. O săteancă a rămas fără capre şi, ieşind în curte pentru că lătrau câinii, a zărit “un câine mare” despre care spunea că “nu ştie ce e”.

Animalele nu au fost mâncate, ci doar omorâte. Oamenii se temeau ca fiara să nu le atace copiii.

Până în seara zilei de marți, 16 august, lucrurile s-au mai liniştit. Pâna la mărturia unei femei care a observat pe strada Școlii, chiar în poarta casei un animal care nu părea a fi nici câine, nici porc, după cum spunea altcineva.

„Când m-am ridicat de pe terasă m-am întrebat – Oare ce câine așa mare avem noi în sat?. Un câine mi s-a părut că era, bătea lumina becului din stradă. Apoi am zis, stai așa, că nu e câine. Avea piciorul cât mâna mea, plus laba, șoldurile, capul mare, corpul de culoare bej deschis… Și am realizat, așa, că acesta este un leu… O leoaică, altă explicație nu am. Mergea frumos pe acolo, câinii lătrau, și a luat-o pe drum la vale. La cine să sun, că nu mă crede nimeni?!”, a declarat o localnică, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Mai ciudat este că animalul a fost văzut și de alți localnici, în aceeași seară. Pe pământul proaspăt plouat din spatele unei case au fost descoperite niște urme de animal care în mod cert nu erau de câine, ci cel mai probabil de felină de dimensiuni medii.

Autorităţile spun însă că în ultima perioadă nu a evadat niciun animal sălbatic.

Tag-uri:
animal in neamt, panica in izvoare, leu in neamt, leu in sat, animal in sat, animal salbatic, sateni terorizati

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/urme-37126600-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/urme-37126600-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Radu Andreea | vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii | 214 Vizualizari Urma fiarei (sursă foto ziarpiatraneamt.ro) De câteva luni...

Preluat de la EVZ