loading…

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii, valabilă pentru județele Constanța și Gorj.

Meteorologii avertizează că se vor înregistra averse ce vor depăși 35 – 40 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de medii dimensiuni, dar și frecvente descărcări electrice.

Codul portocaliu de vijelii pentru județul Constanța este valabil până la ora 16.50 și vizează în principal localitățile Deleni, Dumbrăveni, Independența, iar cel pentru județul Gorj, până la ora 16.30.

Totodată, județele Alba, Caraș Severin, Timiș, Vrancea, Bacău, Buzău, Cluj, Hunedoara sunt vizate de avertizări nowcasting cod galben de furtuni.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/constanta-cod-portocaliu-de-ploi-vijelii-si-grindina-vezi-localitatile-afectate-27455.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/constanta-cod-portocaliu-de-ploi-vijelii-si-grindina-vezi-localitatile-afectate-27455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv