loading…

Mai mulți bucătari-șefi internaționali sunt hotărâți să combată problema foametei în Rio de Janeiro, folosind doar ingrediente rămase nefolosite.

‘Ne uităm la ce ingrediente avem, ținem ușa deschisă neprevăzutului și intrăm pe acea ușă. Lucrăm cu aceste lucruri. Trebuie să manageriem iraționalul și să ne punem creativitatea la treabă. Acesta este motivul pentru care eu sunt cel mai bun chef’, explică un maestru bucătar.

Această inițiativă are ca scop prepararea zilnică a aproximativ 5.000 de porții în Ssatul Oolimpic. Mâncarea pregătită cu ingrediente care mai au termen de valabilitate maximum două zile va fi donată oamenilor săraci.

Proiectul va continua și pe durata Jocurilor Paralimpice, eveniment care se va desfășura în perioada 7–18 septembrie, în Rio de Janeiro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/chefi-de-top-pregatesc-mancare-pentru-saracii-din-rio-din-resturile-ramase-de-la-masa-sportivilor-27462.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/chefi-de-top-pregatesc-mancare-pentru-saracii-din-rio-din-resturile-ramase-de-la-masa-sportivilor-27462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv