Autor:
Catalina Constantin
| vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Pregătirile pentru Topul Național al Firmelor, eveniment organizat în fiecare an de Camera de Comerţ şi Industrie a României, au început deja, în acest an urmând să aibă loc ediția a XXIII-a a manifestării.

Companiile aşteaptă clasamentul final care stabileşte ierarhia celor mai performante firme din ţara noastră. Rezultatele consemnate de Topul Naţional al Firmelor reflectă nivelul de creştere economică din ţara noastră şi totodată oglindesc extinderea companiilor româneşti pe piaţa internatională.

Organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industriei a României, evenimentul este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.

Ediția a XXII-a din 2015 a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele locuri la nivel national 6.630 operatori economici care activează în cercetare, dezvoltare și high-tech, industrie, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții, servicii și comerț-turism.

Topul Național al Firmelor este realizat an de an în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerț și Industrie Judetene. Este un top transparent și corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe.

Tag-uri:
CCIR, Topul National al Firmelor, clasament, criterii, mediu de afaceri

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/camera-de-comert-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/camera-de-comert-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Catalina Constantin | vineri, 19 august 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Camera de Comert si Industrie a Romaniei Pregătirile...

Preluat de la EVZ