loading…

Un tânăr de 21 de ani a ajuns spaima oamenilor din cartierul clujean Mănăștur. După o ceartă cu vecinii acesta a ieșit în stradă cu o pușcă cu aer comprimat și a început să tragă.

“A ieșit cu pușca cu aer comprimat și a tras pe stradă. A fost lovit un vecin. Am chemat poliția, dar nu se mai poate așa. Vom ajunge să ne facem singuri dreptate. Bărbații de pe stradă sunt pregătiți să meargă să îl calce pe cap”, a declarat o femeie pentru stiridecluj.ro.

Aceasta se teme de siguranța copiilor, care îi pot cădea victime lui Adrian Dragoș Costa.

Vecinii spun că Adrian Dragoș Costa, 21 de ani, se află mereu sub efectul unor substanțe halucinogene. La finele lunii iulie, acesta a ieșit pe stradă înarmat cu o sabie ninja și un topor. O femeie în vârstă de 32 de ani a fost la un pas să fie tăiată, dar a fost apărată de fratele ei, care a fost mușcat.

Tânărul a fost reținut de oamenii legii care au deschis o anchetă în acest caz.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cartier-terorizat-de-un-teribilist-de-21-de-ani-a-iesit-cu-pusca-in-strada-si-a-inceput-sa-traga-in-vecini-27429.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cartier-terorizat-de-un-teribilist-de-21-de-ani-a-iesit-cu-pusca-in-strada-si-a-inceput-sa-traga-in-vecini-27429-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv