loading…

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centrul partida dintre Steaua și Dinamo, programatămâine seară, de la ora 21:00, în etapa a cincea din Liga I, pe Arena Națională.

Potrivit site-ului Federatiei Române de Fotbal, arbitrul din București va fi ajutat la cele doua tușe de catre asistenții Marinescu Vasile și Ghinguleac Adrian Radu (ambii din București). Al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan, tot din Capitală, in timp ce observator de arbitri a fost delegat Aron Huzu (Sibiu).

Radu Petrescu, în vârstă de 34 de ani, se va afla la al doilea derby Steaua – Dinamo, după meciul din turul semifinalelor Cupei României, încheiat la egalitate, scor 0-0. în Ștefan cel Mare. Jurist de meserie, Radu Petrescu arbitrează în Liga I din 2007, iar din 2012 este arbitru FIFA.

Arbitrul bucureștean a fost delegat să arbitreze la Campionatul European Under 19 din Germania, care s-a desfășurat în perioada 11-24 iulie, unde a arbitrat semifinala dintre Franța și Portugalia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/arbitrul-radu-petrescu-va-conduce-la-centru-meciul-dintre-steaua-si-dinamo-27464.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/arbitrul-radu-petrescu-va-conduce-la-centru-meciul-dintre-steaua-si-dinamo-27464-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv