loading…

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că refugiații nu sunt responsabili de aducerea terorismului în Germania, potrivit site-ului postului Euronews.

Angela Merkel a declarat că islamul este și va continua să facă parte din cultura germană, atât timp cât este practicat într-un mod care să respecte constituția statului.

Peste un milion de imigranți au ajuns în Germania în 2015 în încercarea de a evita războiul și sărăcia din zonele de conflict din Orientul Mijlociu și nordul Africii.

Însă, în urma unor atacuri asupra civililor, dintre care trei fiind efectuate de imigranți, felul în care aceștia sunt priviți s-a deteriorat.

“Fenomenul terorismului islamist nu a apărut prin intermediul refugiaților, mai degrabă, îl deținem și îl aveam și înainte aici”, a declarat Angela Merkel în cadrul unei campanii electorale a Uniunii Creștin-Democrate.

“Activitatea forțelor de securitate germane este fundamentală. De aceea, aceștia trebuie să fie conectați internațional, altfel nu putem lupta împotriva amenințării terorismului”, a adăugat aceasta.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/angela-merkel-refugiatii-nu-au-adus-terorismul-in-germania-27428.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/angela-merkel-refugiatii-nu-au-adus-terorismul-in-germania-27428-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv