loading…

Un agent de la Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești este cercetat după ce, băut fiind, a intrat, astăzi, cu mașina, într-un autoturism parcat lângă o trecere de pietoni.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Pitești, accidentul a avut loc astăzi la prânz, în cartierul piteștean Războieni, în apropierea unei treceri de pietoni.

Ciripan Mugur, agent de la Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești, aflat, în timpul liber, la volanul autoturismului său, nu a păstrat controlul asupra volanului și a lovit un autoturism parcat, au spus reprezentanții IPJ Argeș.

Impactul s-a soldat doar cu pagube materiale, nu și cu victime.

La locul accidentului au ajuns atât colegi ai polițistului care a provocat accidentul, cât și un echipaj de la IPJ Argeș.

Testat cu etilotestul, polițistul a fost depistat cu 0,94 miligrame de alcool pur pe litru de aer expirat.

“Pe numele persoanei în cauză se va deschide dosar penal. Dacă îi vor fi prelevate probe de sânge, iar rezultatul va ieși pozitiv, se va întocmi dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Dacă va refuza să îi fie recoltate probe biologice, se va întocmi dosar pentru refuz de recoltare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, a declarat, la rândul său, că polițistul implicat în accident nu a ridicat niciodată probleme la locul de muncă, dar că după acest accident riscă să fie disponibilizat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-in-apropierea-unei-treceri-de-pietoni-un-politist-baut-a-avariat-o-masina-parcata-27450.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-in-apropierea-unei-treceri-de-pietoni-un-politist-baut-a-avariat-o-masina-parcata-27450-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv