loading…

Bacary Sagna, fundașul celor de la Manchester City, preferă să-și facă vacanțele în România. Francezul a revine cu drag în țara ori de câte ori are ocazia și spune că s-a îndrăgostit de țara noastră încă de la prima vizită atunci când a fost invitat de fostul său coleg de la Auxerre, Daniel Niculae.

Este a cincea sau a șasea oară când vin în România, am venit în trecut să joc împotriva României iar acum mă întorc aici în vacanță, este o țară pe care o iubesc și de fiecare dată abia aștept să mă întorc. Îmi place țara, îmi plac oamenii de aici, sunt foarte drăguți, primitori, este o țară pe care o iubesc pentru că mereu m-am înțeles bine cu românii. Prietenul meu cel mai bun era Daniel Niculae când jucam în Franța și mereu mă invita aici. Am venit o dată și m-am tot reîntors“, a declarat Bakary Sagna, conform DolceSport.

Fundașul echipei Manchester City a fost adversarul naționalei lui Anghel Iordănescu la Campionatul European din această vară și spune că românii ar trebui să fie mândri de modul în care au jucat tricolorii în meciul de deschidere cu Franța, pierdut, scor 1-2.

Ne-ați făcut viața foarte grea. La final am înscris un gol frumos, dar s-ar fi putut termina cu un egal. Cred că vă puteți felicita jucătorii, nu a fost ușor pentru nimeni, per total au jucat frumos. S-au descurcat bine în opinia mea. Nu este ușor să joci împotriva Franței, mai ales acasă la noi. Când au jucat împotriva Albaniei le-a lipsit norocul“, a mai precizat fotbalistul în vârstă de 33 de ani.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/bacary-sagna-romaniei-i-a-lipsit-norocul-in-meciul-cu-albania-de-la-euro-26608.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/bacary-sagna-romaniei-i-a-lipsit-norocul-in-meciul-cu-albania-de-la-euro-26608-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv