Autor:
Radu Andreea
| sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 250 Vizualizari

Traian Băsescu

Traian Băsescu a făcut dezvăluiri, sâmbătă seară, la România Tv, despre cazul penal al lui Bogdan Olteanu. Fostul președinte a declarat că ştia de traseul şpăgii în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării.

Fostul preşedinte a lăsat de înțeles că știa de ilegalitățile comise de viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu: “Așa e. Vă pot spune eu. Am avut cunoștință despre banii care se scoteau din Bulgaria. Banii s-au scos din Bulgaria, în trei tranșe de câte 300.000 de euro. Instituțiile statului nu au acționat probabil pentru că nu au știut pentru ce au fost. Au aflat că s-au scos, dar nu au știut pentru ce au fost”, a declarat Traian Băsescu la România Tv.

Băsescu este de părere că ținta în dosar este chiar Olteanu, nu Tăriceanu, așa cum s-a vehiculat în spațiul public: „Tăriceanu e om cu bani. El nu a avut nevoie să ia o mită de un milion. De asta nu am crezut-o de la început. La cât îl cunosc, nu cred că Tăriceanu e omul care să condiționeze o numire pe bani”, a spus acesta.
Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu. 

Procurorii DNA l-au dus pe Bogdan Olteanu cu propunere de arestare preventivă, vineri, la ora 15:00, în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Instanţa supremă.Bogdan Olteanu a primit sentința de la judecători. AREST LA DOMICILIU pentru viceguvernatorul BNR. DNA: Banii s-au dat la sediul PNL. Vântu a prestat şi SERVICII ELECTORALE.


Tag-uri:
Traian Băsescu, Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu, guvernator al Deltei Dunării, Sorin Ovidiu Vantu, Tariceanu, BNR

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/07-basescu-rzv_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/07-basescu-rzv_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii | 250 Vizualizari Traian Băsescu Traian Băsescu a făcut dezvăluiri, sâmbătă...

Preluat de la EVZ