loading…

Situație dramatică la granița României. Fiica unui bărbat, care a murit pe drumul de întoarcere de la un spital din Germania, nu poate intra în țară cu mașina în care se află trupul neînsuflețit al tatălui ei.

Medicii germani au decis să îl externeze pentru că, au spus ei, nu mai pot face nimic să îl ajute. Bărbatul a murit însă în apropierea vămii, chiar în mașina cu care fiica sa îl aducea înapoi în țară.

Fratele bărbatului a afirmat, pentru Antena 3, că acesta a început să se simtă rău în apropiere de vama Nădlac și a decedat apoi, după ce au fost informate despre această situație atât autoritățile ungare, cât și cele române.

Deși inițial li s-a permis intrarea în țară, vameșii români i-au întors din drum, pe motiv că decesul bărbatului trebuie constatat de un medic legist. Ungurii au trimis un medic legist la fața locului care să constate decesul, însă familia bărbatului este deja pe teritoriu românesc și medicul din Ungaria nu are jurisdicție.

”Se pune problema când exact a fost decesul. Dar, asta e important acum?”, a spus bărbatul, după aproape cinci ore petrecute în mașină, în vamă, alături de bărbatul decedat, la temperaturi insuportabile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/situatie-disperata-un-roman-a-murit-in-masina-in-drum-spre-casa-familia-blocata-in-vama-de-cinci-ore-26582.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/situatie-disperata-un-roman-a-murit-in-masina-in-drum-spre-casa-familia-blocata-in-vama-de-cinci-ore-26582-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv