loading…

Doi adulți și 14 copii, care participau la o competiție sportivă în Poiana Brașov, au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, în această seară, după ce au suferit o toxiinfecție alimentară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Luiza Dănilă, doi adulți și 14 copii au fost transportați cu un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și cinci ambulanțe la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, scrie Mediafax.

Aceștia au acuzat dureri abdominale, stări de greață și vărsături, după ce au luat cina la hotelul unde sunt cazați în Poiana Brașov.

„Dintre cele 16 persoane – doi adulți și restul copii, patru au fost transportate la spital doar pentru investigații, fiind vorba de o posibilă toxiinfecție alimentară“, a spus reprezentantul ISU Brașov.

O echipă de la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov s-a deplasat la hotelul din Poiana Brașov unde sunt cazați copiii pentru a face verificări la blocul alimentar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/doi-adulti-si-14-copii-transportati-la-spital-dupa-ce-au-facut-toxiinfectie-alimentara-la-un-hotel-26556.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/doi-adulti-si-14-copii-transportati-la-spital-dupa-ce-au-facut-toxiinfectie-alimentara-la-un-hotel-26556-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv