Autor:
Ionel Dancu
| joi, 28 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 34 Vizualizari

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că liderul PSD Liviu Dragnea nu are motive să se retragă de la şefia partidului.

Întrebată dacă ar accepta să devină preşedintele PSD, în situaţia în care Liviu Dragnea s-ar retrage, Gabriela Firea a răspuns la Adevarul Live: „Sub nicio formă. Nu mă interesează absolut deloc ierarhiile politice, sunt concentrată sută la sută pe problemele Capitalei. Vreau să demonstrez că şi o femeie poate să facă treabă bună, în ciuda acelor care se mai întreabă şi acum ce competenţe m-au adus la primăria Capitalei“.

Gabriela Firea a mai arătat că Liviu Dragnea nu are niciun motiv să demisioneze de la şefia PSD.

„Sunt convinsă că Liviu Dragnea este un preşedinte foarte bun, un om de echipă, un om care ştie să pună în valoare oamenii politici tineri. Nu văd motivele pentru care dumnealui ar renunţa la şefia PSD: Nu există motive“, a mai spus Firea.

Întrebată dacă ar accepta să devină preşedintele PSD, în situaţia în care Liviu Dragnea s-ar retrage, Gabriela Firea a răspuns: „Sub nicio formă. Nu mă interesează absolut deloc ierarhiile politice, sunt concentrată sută la sută pe problemele Capitalei. Vreau să demonstrez că şi o femeie poate să facă treabă bună, în ciuda acelor care se mai întreabă şi acum ce competenţe m-au adus la primăria Capitalei“. Gabriela Firea a mai arătat că Liviu Dragnea nu are niciun motiv să demisioneze de la şefia PSD. „Sunt convinsă că Liviu Dragnea este un preşedinte foarte bun, un om de echipă, un om care ştie să pună în valoare oamenii politici tineri. Nu văd motivele pentru care dumnealui ar renunţa la şefia PSD: Nu există motive“, a mai spus Firea, la Adevărul Live. Gabriela Firea este, în acest moment, reprezentantul PSD cu cea mai înaltă funcţie în stat. Ea este vicepreşedinte al PSD şi a ocupat funcţia de purtător de cuvânt al partidului.

Citeste mai mult: adev.ro/ob0r36Tag-uri:
firea, psd, dragnea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/firea-dragnea-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/firea-dragnea-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | joi, 28 iulie 2016 | 1 Comentarii | 34 Vizualizari Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că liderul...

Preluat de la EVZ