Autor:
Otilia Matei
| marţi, 26 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 877 Vizualizari

Sursă foto: Ora de Sibiu

Marţi, 26 iulie, un grav accident rutier a avut loc la Sibiu, chiar sub ochii Primei Doamne, Carmen Iohannis. O tânără de 18 ani a fost lovită din plin în timp ce traversa strada. Incidentul a avut loc la doar câţiva metri de casa, unde, soţia preşedintelui României se afla într-o vizită privată, informează Ora de Sibiu.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.40. O adolescentă nu s-a asigurat în momentul în care a traversat strada, fiind lovită din plin de un automobil condus de un sibian de 61 de ani. Incidentul a avut loc chiar în faţa unei ambulanţe care acorda primul ajutor unui copil.

La faţa locului, a sosit o altă ambulanţă care a transportat-o pe tânără la Spitalul Județean Sibiu pentru mai multe investigații medicale.

Acest accident a avut loc la câţiva metri de un imobil, unde se afla Carmen Iohannis. Aceasta a fost însoţită de agenţii SPP, însă mașina cu care a venit nu a fost parcată regulamentar, lucru care se observă și în imaginile video de mai jos, menţionează Ora de Sibiu.

Conform sursei citate, sibianul care a provocat accidentul a fost nevoit să ocolească maşina SPP-ului, ajungând mai aproape de axul drumului şi nemaiputând evita impactul cu fata care traversa strada chiar în acel moment.Tag-uri:
carmen iohannis, prima doamna carmen iohannis, sibiu, accident sibiu, accident rutier sibiu, accident in fata lui carmen iohannis, spp, masina spp, soferul a trebuit sa ocoleasca masina spp, adolescenta lovita in plin de un sibian, accident de fata cu carmen iohannis

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-sibiu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-sibiu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | marţi, 26 iulie 2016 | 1 Comentarii | 877 Vizualizari Sursă foto: Ora de Sibiu Marţi, 26 iulie,...

Preluat de la EVZ