loading…

Un bărbat care a încercat să se sinucidă cu mascații la ușă a avut parte de un sfârșit cumplit. Acesta a murit în drum spre spital după ce rana suturată de medici i s-a deschis, iar bărbatul a sângerat până la ultima suflare.

Bărbatul de 39 de ani din Botoșani și-a tăiat gâtul vineri seară, iar mascații care au venit pentru o percheziție au sunat d eurgență la 112. Potrivit monitorulbt.ro, deși la prima vedere rana părea superficială, la investigații s-a constatat că lama a penetrat artera carotidă. De altfel, medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale de urgență, un medic ORL suturându-i plaga din artera carotidă și pregătindu-l pentru transportul către Iași.

Cum Botoșaniul a rămas fără elicopter după tragedia de la începutul lunii iunie, din Republica Moldova, transferul s-a făcut cu o ambulanță. Din păcate, drumul plin de gropi, până la Târgu Frumos, a făcut ca suturile făcute la nivelul arterei să cedeze după câteva zeci de kilometri. Practic bărbatul a sângerat până a murit, fiind conștient până aproape în ultima clipă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-barbat-care-si-a-taiat-gatul-cu-mascatii-la-usa-a-murit-in-drum-spre-spital-din-cauza-gropilor-din-asfalt-26361.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-barbat-care-si-a-taiat-gatul-cu-mascatii-la-usa-a-murit-in-drum-spre-spital-din-cauza-gropilor-din-asfalt-26361-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv