loading…

Un sportiv american a fost la un pas să fie împușcat de polițiști în timp ce se juca Pokemon Go. Faith Ekakitie, fundaș al echipei universității din Iowa, a fost somat de cinci polițiști să se legitimeze într-un parc, însă acesta nu i-a auzit astfel că oamenii legii au îndreptat armele spre el.

“Astăzi a fost pentru prima dată când m-am temut pentru viața mea”, și-a relatat pățănia pe Facebook sportivul în vârstă de 23 de ani.

O bancă din Iowa fusese jefuită cu cinci minute înainte, iar poliția se afla în căutarea suspectului: un bărbat de culoare, înalt, îmbrăcat în negru și cu un rucsac în spate. O patrulă formată din cinci polițiști a observat în parc o persoană ce se potrivea descrierii și i-au cerut să se legitimeze. Cum Faith Ekakitie avea căștile pe urechi și era atent la telefonul mobil pentru că se juca Pokemon Go nu i-a auzit pe oamenii legii.

După ce l-au rugat de trei ori să se legitimeze, polițiștii au scos armele și le-au îndreptat spre fotbalist. Abia după ce a văzut patru arme îndreptate spre el, Faith Ekakitie și-a dat seama de gravitatea situației.

“Mi-au verificat buzunarele, rucsacul, m-au pus să-mi ridic tricoul deoarece credeau că ascund o armă”, a mai povestit Ekakitie.

După ce a depășit șocul provocat de o asemenea întâmplare, Ekakitie i-a avertizat pe fanii săi de pe Facebook să fie mai atenți la realitatea înconjurătoare.

“Vreau să mulțumesc Poliției din Iowa pentru că a tratat cu profesionalism o situație delicată. De asemenea, îi rog pe oameni să fie mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor”, a concluzionat fotbalistul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fotbalist-la-un-pas-sa-fie-impuscat-pe-politisti-pentru-ca-se-juca-pokemon-go-26347.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fotbalist-la-un-pas-sa-fie-impuscat-pe-politisti-pentru-ca-se-juca-pokemon-go-26347-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv