loading…

Auraș Brașoveanu, fost președinte al clubului Farul Constanța și membru în Comitetul Executiv al FRF, a fost numit, luni, președinte executiv al echipei Dacia Unirea, acesta urmând a reprezenta clubul de fotbal al orașului Brăila în relațiile cu Federația Română de Fotbal.

Astfel, Brașoveanu nu va mai face parte din staff-ul administrativ al echipei Farul Constanța, amicalul de sâmbătă cu Axiopolis Cernavodă fiind ultimul eveniment în care a reprezentat clubul de la malul mării. Dacia Unirea Brăila este al treilea club unde va activa ca președinte executiv Auraș Brașoveanu, primele două fiind Dunărea Galați și Farul Constanța, scrie Mediafax.

“În dorința de a preîntâmpina eventuale neînțelegeri sau speculații”, conducerea ACS Dacia Unirea Brăila a emis un comunicat de presă în urmă căruia anunță numirea lui Auraș Brașoveanu în funcția de președinte executiv.

“Începând cu data de 25.07.2016, domnul Auraș Brașoveanu, în prezent membru al Comitetului Executiv al FRF, va ocupa funcția de președinte executiv în cadrul clubului nostru, funcție subordonată direct președintelui Consiliului Director. Domnia sa va avea atribuții, conform fișei postului, în principal de reprezentare a intereselor clubului în relația cu Federația Română de Fotbal, în cadrul unui contract de voluntariat (neremunerat, așa cum sunt toți membrii Consiliului Director!), încheiat pe o perioadă determinată de timp, la sfârșitul căreia se va analiza activitatea desfășurată în perioada respectivă, iar Consiliul Director va decide, în funcție de rezultatele obținute, prelungirea sau nu a parteneriatului între cele două părți.

Discuțiile privind această colaborare durează de ceva vreme, dânsul și-a exprimat dorința de a fi mai aproape de familie (fiind gălățean la origine), iar clubul nostru a considerat că experiența sa profesională, de netăgăduit, ne poate fi de folos în acest moment. Menționăm că membrii Consiliului Director au luat în calcul și trecutul mai mult sau mai puțin ‘’controversat‘’ al domniei sale, dar atâta timp cât FRF, prin Departamentul juridic, ne-a asigurat că nu sunt probleme de ordin juridic nici măcar pentru prezența dânsului în Comitetul Executiv al FRF, considerăm că parteneriatul încheiat nu poate fi decât benefic pentru ambele părți.

Urăm bun venit d-lui. Auraș Brașoveanu în cadrul colectivului nostru, îi dorim mult succes în îndeplinirea atribuțiilor sale și considerăm că, prin cooptarea dânsului, clubul ACS Dacia Unirea Brăila își poate întări poziția în rândul cluburilor cu activitate fotbalistică, având un singur țel – crearea unui club puternic, profesionist, cu obiective înalte și, în același timp, realizabile, pe măsura tradiției și așteptărilor iubitorilor fotbalului din municipiul și județul Brăila!”, se arată în comunicatul echipei din Brăila.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fostul-presedinte-al-fc-farul-constanta-a-fost-numit-presedinte-la-dacia-unirea-braila-26373.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fostul-presedinte-al-fc-farul-constanta-a-fost-numit-presedinte-la-dacia-unirea-braila-26373-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv