Autor:
Ana Petrescu
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 107 Vizualizari

Liderul USB, Nicușor Dan – fost candidat la Primăria Capitalei, a avut un schimb dur de replici cu secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu, la România Tv.

Codrin Ștefănescu l-a făcut oportunist pe președintele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), susținând că i-a păcălit bucureștenii și că n-a făcut nimic pentru aceștia. La rândul său, Nicușor Dan i-a spus social democratului că “nu se trage de șireturi” cu acesta și că ar putea să facă acest lucru cu “condamnatul Năstase”. Iată mai jos dialogul integral între cei doi oponenți politici redat de știripesurse.ro: 

Codrin Ştefănescu: Domnul ăsta e un oportunist. Nu îi plac tehnocraţii, îi place Monica Macovei şi Guru Bivolaru. A păcălit bucureştenii. 
Nicuşor Dan: Noi am făcut opoziţie la Videanu când dvs când eraţi în PRM, eraţi împreună. 
Codrin Ştefănescu: Minte cu neruşinare. Ce ai făcut pentru Bucureşti? 
Nicuşor Dan: Vă rog să vă controlaţi. Să staţi liniştit până îmi termin ideea. 
Codrin Ştefănescu: Ai vreo idee?
Nicuşor Dan: Da. Am idei. 
Nicuşor Dan: Este o procedură extrem de greoaie făcută în Parlament. Miza e pe acele secţii în plus pentru ca românii să voteze şi să nu mai vedem acele cozi ca la alegerile din 2014. Oamenii care s-au înscris la votul prin corespondenţă e o alternativă. Miza este însă să nu mai fie cozi la secţiile de votare din diaspora. 
Codrin Ştefănescu: Cereţi răspunsuri logice de la acest Nicuşor Dan. E învârtit cu cheiţa acest personaj. Bate câmpii. Eu asta gândesc. Năstase a fost condamnat penal de Băsescu. 
Nicuşor Dan: Nu ne tragem de şireturi noi doi. Să vă trageţi de şireturi cu condamnatul Năstase”.

Cei doi politicieni nu sunt la primul conflict verbal. Aceștia s-au mai certat și în urmă cu o săptămână la postul de televiziune Antena 3, pe marginea unei declarații făcute de Traian Băsescu care declara că nu înțelege de ce Nicușor Dan a refuzat postul de viceprimar la Primăria Municipiului București. Tag-uri:
Uniunea Salva, Monica Macovei, Guru Bivolaru, Nicusor Dan, Codrin Stefanescu, USB, PSD, scandal

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/08-nicusor-dan-agerpres-8723766-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/08-nicusor-dan-agerpres-8723766-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ana Petrescu | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 107 Vizualizari Liderul USB, Nicușor Dan - fost candidat...

Preluat de la EVZ