Autor:
Andrei Micşa
| duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 149 Vizualizari

Orașul german Munchen a fost scena unor desfășurări adevărate de forțe ale polițiștilor și ale trupelor speciale, după ce Ali David Sonboly, în vârstă de 18 ani, a ucis cu sânge rege 9 persoane, deschizând focul la întâmplare. Tânărul și-a atras victimele la un MC Donald ‘s printr-un mesaj fals pe Facebook, în care spunea că oferă mâncare gratuită. Dar în loc de fast food, acesta era pregătit de un măcel, fiind înarmat cu un pistol Glock 9mm și cu 300 de cartușe.

Tânărul a deschis focul în fața restaurantului de tip fast-food, iar pe parcursul întregii seri, acesta a împușcat mai multe persoane. Șase bărbați și trei femei au căzut victime dezaxatului, iar alte aproape 30 de persoane au fost rănite de ploaia de gloanțe, potrivit Daily Mail.

O victimă a lui Ali Sonboly este un tânăr în vărstă de 19 ani, care s-a aruncat în fața ploii de gloanțe. Grecul Huseyin Dayicik s-a aruncat în fața criminalului fără să mai țină cont că acesta era înarmat cu un pistol și trăgea focuri de armă în stânga și în dreapta. Dayicik a făcut acest gest de sacrificiu suprem pentru a-și salva sora geamănă, care risca să fie împușcată de Sonboly.

Acesta se afla în centrul comercial pentru a cumpăra cadouri pentru familia sa, când a fost prins în mijlocului unui atac armat grav. Martorii au declarat că în loc să fugă, el a rămas acolo și a împins-o pe sora sa geamănă din fața gloanțelor care îi amenințau viața.

Premierul grec Alexis Tsipras a transmis că uciderea lui Dayicik „îi va indemna să lupte și mai mult în eradicarea terorismului din Europa”.


În GALERIA FOTO puteți găsi mai multe imagini cu victimele lui Davi Sonboly.

Tag-uri:
munchen, tanar, atac armat, arme, atac, atac munchen, atac germania, munchen germania, terorist, pistol, erou, s-a aruncat, gloante, sora, sora geamana, dayicik, tsipras, alexis tsipras, premier, grec, grecia, germania, david sonboly, ucis, mc donalds, sacrificiu suprem, sacrificiu, gest

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/huseyin-dayicikok-2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/huseyin-dayicikok-2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii | 149 Vizualizari Orașul german Munchen a fost scena unor...

Preluat de la EVZ