loading…

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (12:15), în județul Constanța, traficul rutier pe DN39 Agigea – Mangalia a mai scăzut în intensitate. Nu mai sunt semnalate probleme deosebite de fluență.

Amintim totuși că la Agigea, capacitatea de circulație a DN39 este diminuată și din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise – detalii pe pagina de internet a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România: http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20CNADNR%20SA%2016%2007%202016.pdf).

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să folosească noul pod. Astfel, venind pe autostrada A4, înainte de ieșire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 – Port Constanța), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecția cu sens giratoriu, urmează prima ieșire, trec peste noul pod și ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

În sens invers (dinspre Mangalia), la ieșirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecție cu sens giratoriu se părăsește la a doua ieșire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăsește primul sens giratoriu la a doua ieșire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

Precizare: și pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic, fiind folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone (deoarece pe vechiul pod există restricție de tonaj) și de către cele care circulă spre și dinspre port.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/judetul-constanta-trafic-moderat-pe-dn39-agigea-mangalia-recomandari-pentru-soferi-26290.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/judetul-constanta-trafic-moderat-pe-dn39-agigea-mangalia-recomandari-pentru-soferi-26290-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv