loading…

Hillary Clinton, care probabil va reprezenta Partidul Democrat în cursa prezidențială, l-a ales pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepreședinte al SUA, anunță surse citate de BBC News online.

Un anunț oficial privnd postul de candidat democrat la postul de vicepreședinte al SUA este așteștat sâmbătă.

Hillary Clinton se pare că a evitat selectarea unor politicieni cu tendințe de stânga, preferându-l pe senatorul de Virginia Tim Kaine, favorabil acordurilor internaționale de liber-schimb.

Tim Kaine, în vârstă de 58 de ani, vorbește fluent spaniolă, astfel că probabil o va ajuta pe Hillary Clinton să mențină susținerea electorală în comunitățile hispanice din Statele Unite.

La nivel personal, Tim Kaine se opune avortului – o temă-cheie în campania electorală din SUA -, dar este favorabil acordării unor drepturi proavort.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/hillary-clinton-il-alege-pe-tim-kaine-candidat-pentru-postul-de-vicepresedinte-al-sua-26282.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/hillary-clinton-il-alege-pe-tim-kaine-candidat-pentru-postul-de-vicepresedinte-al-sua-26282-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv