loading…

Un tramvai care circula pe linia 4 din Timișoara a scăpat de sub control, în această după-amiază, după ce vatmanul aflat la comenzi a leșinat, controlul garniturii fiind preluat de un controlor al regiei de transport care se afla întâmplător în vagon, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Transport Timișoara, incidentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, după ce vatmanul unui tramvai care circula pe linia 4 a leșinat.

Conform sursei citate, în acel moment, în vagon se aflau mai mulți pasageri, dar și un controlor RATT, care a preluat imediat controlul comenzilor și a reușit să ducă tramvaiul câteva zeci de metri, oprindu-l în siguranță.

La fața locului a fost solicitată de urgență intervenția unei ambulanțe, care l-a preluat pe vatman și l-a transportat la spital.

De asemenea, la locul incidentului au ajuns reprezentanți ai RATT, Poliției și Inspectoratului Teritorial de Muncă, care au început o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tramvai-scapat-de-sub-control-la-timisoara-dupa-ce-vatmanul-a-lesinat-26271.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tramvai-scapat-de-sub-control-la-timisoara-dupa-ce-vatmanul-a-lesinat-26271-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv