loading…

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui și Poliția fac anchete în cazul unui copil de 12 ani care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut într-un canal de irigații, existând suspiciuni că acesta muncea la ferma unui viceprimar.

Copilul de 12 ani a căzut pe o țeavă metalică și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu leziuni grave.

“În Unitatea de primiri Urgențe a fost adus, marți seara, un copil de 12 ani cu un traumatism abdominal, i s-au făcut investigații medicale, starea sa clinică s-a îmbunătățit și este ținut în continuare sub tratament și supraveghere medicală”, a declarat directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Potrivit reprezentanților ITM, localnicii au spus că baiatul de 12 ani ar lucra la ferma viceprimarului din localitatea Vetrișoaia și se afla cu animalele la păscut. Aceiași localnici au declarat că băiatul mergea cu vacile, tot el le mulgea seara și făcea curățenie în grajd.

Mama băiatului și viceprimarul localității declară, însă, că băiatul nu muncea la fermă.

“Ancheta este în curs de de derulare, am vorbit cu localnicii, i-am chemat pe reprezentanții fermei la sediul inspectoratului pentru declarații. Părinții susțin că băiatul a plecat singur să aducă baloți de paie, a alunecat de pe o conductă, când încerca să traverseze un canal de irigații fără apă și a căzut în gol de la câțiva metri. O să cerem și ajutorul polițiștilor care au făcut deja audieri, să vedem și ei ce declarații au luat și la ce concluzii ajungem”, a spus purtătorul de cuvânt la ITM Vaslui, Cristi Câmpeanu.

În acest caz au fost sesizați și reprezentanții Protecției Copilului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/copil-de-12-ani-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-intr-un-canal-la-ferma-unde-lucra-26247.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/copil-de-12-ani-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-intr-un-canal-la-ferma-unde-lucra-26247-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv